Koulutunti hoitajille ja yksäreille 22.03.2014

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Koulutunti hoitajille ja yksäreille 22.03.2014

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 28.02.14 12:03

Nyt olisi siis luvassa koulutunti Funnelin hoitajakaartille ja yksäreille. Osallistua saa 20.3 saakka ja jokainen osallistuja saa lyhyen palautteen tunnistaan. Ilmottautuessasi lähetä samalla pieni pätkä tunnista omalta näkökulmaltasi, sen ei tarvitse olla, kuin muutaman lauseen mittainen. Ilmottautumiset sähköpostiin virtuaalie@gmail.com

Tunnilla otetaan ensin alkuverryttelyt, sitten jakaudutaan kahteen pääty-ympyrään ja tehdään siirtymisiä käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin. Tämän jälkeen otetaan pohkeenväistöä keskihalkaisijalta takaisin uralle ja uralta laukannosto. Seuraavaksi vuorossa kolmikaarista kiemurauraa ravissa ja keskimmäinen kaari myötälaukassa.
Lopuksi otetaan vielä muutama kierros laukkaa, josta koitetaan saada rullaavaa ja hevoset kulkemaan peräänannossa. Siirtyminen suoraan laukasta käyntiin ja käynnissä vielä muutamat peruutukset.

Osallistujat:
Satu - Koivupihan Möllöttäjä:
Satu: Koulutunti meni meidän osalta ihan hyvin. Varsinkin pohkeenväistöissä Mölli pisti parastaan, kun taas ei olisi millään viitsinyt ottaa käyntiin siirtymisissä. Yleisesti tunti oli kyllä hauska, varsinkin näin hyvän opettajan kanssa!

Heidi: Mölli kulki tänään todella reippaasti eteen ja tuli kuulolle heti alusta alkaen. Häiriötekijät toki olivat minimissään, kun tunnilla oli vain yksi toinen ratsukko. Tamma toteutti hienosti Sadun antamat tehtävät ja yhteistyö sujui aukoitta. Kolmikaarisella tuli pientä vastalausetta siirtymisten kanssa, mutta reippaalla pohjeavulla saatiin sekin ongelma nopeasti ratkaistua.
Ratsastitte todella hyvin, eikä parannettavaa oikein löytynyt millään. Muista vain pysyä rentona ja kuunnella hevosta, sekä muistaa olevasi johtaja. Hyvä tunti, toivottavasti päästään toistekin suorittamaan samanlaisissa merkeissä.
Hilja - Wellwind's Agape:
Hilja: Gina tuntui jo verkassa reippaalta ja sopivan herkältä avuille, joten odotin kivaa tuntia. En minäkään kovin usein ratsastanut valvovan silmän alla, joten saisin varmaan neuvoja omaan ratsastukseeni, jos siinä jotain olisi pielessä. Aloitimme siirtymisillä, jotta hevoset reagoisivat apuihin nopeasti ja sitten jatkoimme väistöillä. Tammani liikkui mukavasti ja tehtävät sujuivat ihan hyvin, ainakin tähän asti.

Heidi: Gina kulki eteen, kuin sähikäinen, mutta pysyi kuitenkin hallittuna. Hilja teki jatkuvasti töitä ja pienten kyynärkulma- ja etunojavirheiden korjaus olivat todella pilkun viilaamista. Gina suoritti nätisti kaikki annetut tehtävät ja yhteistyönne kulki ihan käsi kädessä.
Tamma kulki hieman vinossa aina välillä, mutta sekin oli vain pieni virhe, johon ei edes oltaisi puututtu tamman koulutustasolla. Sait tehdä vähän töitä, jotta Gina suoristui, mutta saatuasi sen kunnialla loppuun, lopputunti sujui jo ihan suorissa merkeissä. Teille oli todella mukava pitää tuntia, toivottavasti päästään toistekin pitämään.

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa