Hoitajien nurkkaus

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Hoitajien nurkkaus

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 14.05.12 20:25

Funnelin hoitajien nurkkaus on pieni, mutta kotoisa. Niin pienet kuin suuretkin kavioeläimemme kaipaavat tuon tuosta uskollisen hoitajansa huomiota ja rapsutuksia. Täältä löydät noiden taikaolentojen esittelyt, jotka tekevät omalta osaltaan Funnelista sellaisen tallin kuin se on.
Hoitajat hoitavat hevosia niiden sivuilta ja foorumilta löytyvään hoitokirjaan, jokaisesta hoitotarinasta he saavat pienen määrän virtuaalieuroja palkaksi ja niillä rahoilla he voivat ostaa tallin kaupasta tavaraa hoitohevosilleen tai itselleen.


Viimeinen muokkaaja, Heidi N pvm 26.11.12 19:24, muokattu 1 kertaa

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hoitajien nurkkaus

Viesti kirjoittaja Hilja lähetetty 21.12.12 13:35

Hilja

Hilja on 13 vuotta täyttänyt tyttö, jolla on ruskeat hiukset ja siniset silmät. Pituutta löytyy reilut 150 cm ja sen hyvä puoli on, että tyttö voi ratsastaa pienemilläkin poneilla. Hiljalla on yleensä ratsastushousut ja huppari, hän on aika huono pukeutumaan sään mukaisesti ja kurakeleilläkin Hiljalla saattaa olla tennarit jalassa. Mitä tietenkin kadutaan jälkikäteen...Hilja on luonteeltaan reipas ja iloinen, mutta tutustumatta hän vaikuttaa hiljaiselta. Onkin ujo uusien ihmisten seurassa, mutta on hyvä kaveri, joka ei jätä kaveria pulaan.

Hilja aloitti ratsastuksen 9-vuotiaana ja on siitä lähtien ratsastanut säännöllisesti. Itse hän luokittelee itsensä esteratsastajaksi, ja sitä Hilja onkin. Pitää enemmän vauhdista, kuin koulutyöskentelystä. Hilja hoitaa Monaa ja Oonaa.

Hiljan ja Monan seikkailut alkoivat 21.12.2012
Hiljan ja Oonan seikkailut alkoivat 05.01.2013
Oma poni Gina 12.7.2013 alkaen

ansaitut virtuaalieurot: 247 ve (vähentyy aina ostosten myötä)
ostetut tavarat/varusteet:
Oonalle: Enkkuviltti
Monalle: -

Equestrian PRO


Viimeinen muokkaaja, Hilja pvm 14.07.13 16:13, muokattu 20 kertaa

Hilja
Vakkari

Viestien lukumäärä : 519
Join date : 21.12.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hoitajien nurkkaus

Viesti kirjoittaja Rontti lähetetty 10.05.13 16:23

Sama teksti kuin esittely-sivulla
Rontti on 14-vuotias ja pian kahdeksannen luokan aloittava tyttö. Hänellä on puoleen selkään yltävät vaaleat hiukset sekä siniset silmät. Rontti on 168 cm pitkä ja hoikka. Luonteeltaan hän on vähän ujo ja hiljainen, mutta ystävällinen, auttavainen ja tuttujen kesken saattaa olla puheliaskin. Rontin lempiasioita ovat hevoset, kesä ja musiikki. Vapaa-ajallaan tykkää käydä lenkkeilemässä. Rontti ei yleensä juuri jaksa panostaa ulkonäköönsä, ja ei ole mikään ihme nähdä tyttöä tuuppailemassa koulua college-housuissa. Tallilla hänellä onkin yleensä päällään huppari ja collarit taikka tummenruskeat ratsastushousut.

Rontti on harrastanut ratsastusta noin 4 vuotta. Hän pitää itseään lähinnä kouluratsastajana, mutta nauttii myös esteitten hyppäämisestä. Ratsastuksen lisäksi Rontti tekee mielellään maastakäsintyöskentelyä, ja hänestä on tärkeää luoda luottamussuhde hevoseen.
Rontti hoitaa hevosta ML Shadow, eli tutummin Luto.

Ensimmäinen hoitomerkintä: 10.5.2013
Ansaitut v€: 66v€
Käytetyt v€: 0v€
Ostetut tavarat: -


Viimeinen muokkaaja, Rontti pvm 02.08.13 10:45, muokattu 2 kertaa
avatar
Rontti
Tallityttö

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 08.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hoitajien nurkkaus

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 30.06.13 16:01

Peyta

Hieman omalaatuinen, 160cm pitkä tyttönen sinisillä, lyhyillä hiuksilla varustettuna. Sekaväriset sini-vihreät silmät loistavat yleensä pirteinä, korostaen kevyttä hymyä huulilla. Peyta viihtyy tallilla parhaiten kevyissä vaatteissa, kuten topissa kesä helteellä ja viileämmällä kelillä hupparissa.

Luonteeltaan Peyta on hieman ujo ja hiljainen, ennen kuin häneen tutustuu kunnolla. Silloin hänestä kuoriutuu esiin sekopäinen ja aina vitsaileva kovaääninen tyttö, joka tekee mieluiten asiat oman päänsä mukaan. Pitää itsekseen juttelusta ja juttelee muutenkin usein hevosille ja muille eläimille sössöttäen vauvaäänellä.

Ratsastaessa Peyta käyttäytyy tyynen rauhallisesti - paria huonoa päivää lukuun ottamatta, jolloin mikään ei mene kohdalleen ja hermot ovat kireällä. Yrittää mahdollisimman hyvin kohdella ratsuaan hellästi ja mahdollisimman hyvin sitä kohdellen. Mutta koska aina voi parantaa, niin Peyta yrittää ahkerasti opetella paremmaksi ratsastajaksi.

Lajeista taas esteratsastus on tytön ensisijainen suosikki, kouluratsastus on tylsää ympäri kenttää laahustamista. Mieluiten siis mennään kovaa ja korkealta. Esteitä hän on hypännyt vain n. 110cm asti, mutta tavoitteena olisi päästä myös korkeampia esteitä. Pari ruusuketta on joskus tullut voitettua, koulukisoissa ei ole edes koskaan käynyt. Haluaisi kokeilla maastoesteitä, mutta vielä ei ole mahdollisuutta tullut, joten odottaa innolla sitä päivää koska pääsee hyppäämään erikoisempia ja kiinteitä maastoesteitä.

Ratsastuksen Peyta on siis aloittanut 9-vuotiaana ja siitä lähtien on ratsastanut miltei säännöllisesti. Myös muut eläimet ovat olleet koko elämän ajan intohimo ja rakastaa niitä paljon.
Peyta hoitaa hevosta ML Witchita.

Ansaitut v€: 13v€
Käytetyt v€: 0v€
Ostetut tavarat:
*Shitalle: -

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hoitajien nurkkaus

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa