Esittelyt

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Esittelyt

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 13.02.13 22:18

Tähän topiikkiin saa jokainen laittaa omasta hahmostaan/hahmoistaan esittelyn pistämällä uuden viestin tähän aiheeseen (Post Reply). Kerro hahmosi ulkonäköä, käyttäytymistä sekä voi esitellä lyhyesti myös eläinkuntaa.
Hoitajat voivat pistää esittelynsä myös tänne, mutta heidän esittelynsä löytyy myös hoitajien päiväkirjoista, joihin he keräävät samalla myös ostamansa tavarat sekä tienaamansa rahat.


Heidi
Heidi on tallin omistaja ja luonteeltaan hyvin avoin ja ystävällinen. Vihreät silmät, tummanruskeat, pitkät hiukset ja hoikka vartalo. Ikää 21-vuotta ja pituutta 170cm. Pukeutuu useimmiten huppariin ja ratsastushousuihin, unohtaa hyvin usein kypäränsä ratsastaessaan tutuilla hevosillaan koulua, mutta maastossa, esteillä ja vieraiden hevosten selässä kypärä aina päässä.
Nuoresta iästään huolimatta hyvin vastuuntuntoinen ja hieman jopa äidillinen hahmo. Hyvä ruoanlaittaja, päärakennuksesta saa syötäväkseen pöperöitä aina, kun siellä ruokaa on.

Hyvä kouluratsastaja, ratsastaa hyvin pienillä avuilla ja vaatii hevosiltaan paljon. Esteitä harrastaa hieman harvemmin, mutta osaava niilläkin.


Tallin muusta henkilökunnasta löydät esittelyt täältä.


Viimeinen muokkaaja, Heidi N pvm 03.08.14 12:14, muokattu 3 kertaa

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Miia lähetetty 13.02.13 23:01


Nemesiksen omistajatar Miia on vähän yli parikymppinen, pitkä ja solakka naisenalku. Ikuiseksi lapseksi itsenä julistanut nainen kulkee tallilla aina hienostuneen siisteissä vaatteissa, mutta räväkämmästä tyylistä kertoo silti tulipunainen tukka - purkista hankittu, tosin. Harmaasilmäinen neito on luonteeltaan menevä ja reipas, sekä ihan liian puhelias. Ratsastajana nainen on taitava, mutta hieman kärsimätön ja siten hieman hidas edistymään. Painottuu selvästi korkealla tasolla kouluratsastukseen hienoisen isojen estepelkonsa takia, vaikka varmalla hevosella menee mieluusti pieniä esteitäkin. Suunnittelee koulivansa itsensä grand prix tasolle Nemesiksen kanssa, vaikka pelkääkin jäävänsä veljenpojan jalkoihin kilparatsastuksessa.

Miian veljenpoika Jake on (tätinsä mielestä) suloinen rusoposkinen nuorimies ruskean pörrötukkansa ja kirkkaansinisten uteliaiden silmiensä kanssa. Kuusitoistavuotias ja nykyään jo lähes 180 senttinen Jake on luonteeltaan aktiivinen ja menevä, joskin silloin tällöin synkkyyteen vaipuva herkkis. Ratsastajana Jake on hyvin herkkä ja nopea oppimaan. Jake ratsastaa yleensä omin neuvoin tai tätinsä valmennuksessa.


Viimeinen muokkaaja, Miia pvm 31.07.14 22:10, muokattu 3 kertaa
avatar
Miia
Sisäistynyt

Viestien lukumäärä : 39
Join date : 13.02.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Sussu lähetetty 14.02.13 14:45

Susanna, tutummin vain Sussu on 15vuotias lyhyehkö neitokainen, joka rakastaa hevosia ja poneja. Niin, ja se pituushan on tarkkaan ottaen 158cm, joten poneillakin mennään. Isot hevoset ovat neitokaisen mieleen siinä missä pikkuponitkin. Sussu on melko hiljainen, mutta lähteehän hänestä ääntäkin. Tyttönen on melko kova riiteliä vanhempiensa kanssa, mutta ollaanhan sitä välillä ihan kilttikin. Sussuun on helppo tutustua ja hänestä saa usein pitkäaikaisenkin kaverin. Hiukset tällä neidolla ovat vaaleat, jo selän keskiosaan ylettyvät laineilevat kikkurat. Ne ovat usein ratsastaessa ponnarilla, kuten tallilla muutenkin. Koulussa kiharat ovat usein vapaina ja sähköistyvät helpolla.
Sussu on melkoinen varusteratsastaja ja haluaa aina vaatetuksensa sopivan hevosen varusteisiin.
avatar
Sussu
Vakkari

Viestien lukumäärä : 288
Join date : 06.12.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Hilja lähetetty 14.02.13 15:16

Hilja

on 14 vuotta täyttänyt n. 160 cm pitkä tyttö, jolla on tummanruskeat hieman laineilevat hiukset, jotka yltävät melkein puoleen selkään ja siniset silmät. Hilja on aika tarkka ulkonäöstään ja mitä päälleen pukee, mutta yleensä päältä löytyy ratsastushousut ja huppari taikka takki. Luonteltaan tyttö on ujo ja hiljainen, mutta tuttujen ja kavereiden seurassa kovaäänisempi.

Hän on ratsastanut 9-vuotiaasta asti ratsastuskoulussa ja hoitohevosiakin on ollut. Kouluratsastus sujuu, mutta esteet kiinnostavat tyttöä enemmän. Esteradalla Hilja on elementissään.

Hiljalla on omana ponina Gina.


Viimeinen muokkaaja, Hilja pvm 26.10.14 18:10, muokattu 12 kertaa

Hilja
Vakkari

Viestien lukumäärä : 519
Join date : 21.12.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Mila lähetetty 23.10.14 0:23

MILA
on 26-vuotias nainen, jolle on pituutta siunaantunut huimat 155cm jonka vuoksi häntä luullaan usein nuoremmaksi kuin tämä oikeasti on. Eikä naisen käyttäytyminenkään aina ole "ikäistensä" arvoista... Luonteeltaan Mila on ystävällinen, äkkipikainen sekä hieman jääräpäinen. "Sanoo ennen kuin ajattelee" kuvaus sopii myös Milaan kuin nenä päähän. Sammakoita lentelee naisen suusta vähän väliä eikä Mila aina muista, että ne kirosanat voi jättää lausumatta varsinkin, jos on nuorempaa väkeä kuulemassa.

Punapäinen sinisilmä pukeutuu yleensä huppareihin sekä ratsastushousuihin tai farkkuihin. Hiukset on yleensä kietaistu ponnarille ja talvella nainen piilottaa sotkuisen hiuspehkonsa visusti mustan pipon alle.

Hevosia Mila on harrastanut koko "pienen" ikänsä ajan. Hänellä on niin kisaratsuja kuin tuntihevosia, "puskamopoista" puhumattakaan.
Funnelissa asuu kaksi hänen suokkioriaan: Murhe sekä Retku.

Mila
Aloittelija

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 21.10.2014

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Max. lähetetty 24.03.15 16:50

Max
ylläpitohevonen: Loki

Lilli Matrix Metsälampi, tutummin Max, on 18-vuotias poikatyttö, joka harrastaa hevosia koko sydämellään. Hän valmistui viime keväänä kaksoistutkinnolla ratsastuksenohjaajaksi ja tekeekin tällä hetkellä ratsastuksenopettajan töitä iltaisin. Päivät Max viettää lyhytelokuvaprojektin kanssa kuvaajana. Videokuvaus onkin kauraturpien lisäksi lähellä hänen sydäntään. Max harrastaa satunnaisesti muitakin taiteenlajeja kuten piirtämistä ja maalaamista.
Luonteeltaan Max on yleensä rauhallinen ja melko hiljainen, mutta joskus tyttö saa adrenaliinipiikkejä ja saattaa ruveta tanssahtelemaan ympäriinsä tai pulisemaan mitä sattuu sille, kuka vain satuu olemaankin kuuloetäisyydellä.Tyttö on muutenkin perus positiivinen pilke silmäkulmassa pikkumyynä virnuileva pipopää.

Maxilla on kaksi silmäterää, tanskandoggipentu Puppe ja kiiltävä vuoden 72 mustang. Näitä tyttö puuna jokaisena vapaahetkenään. Molemmat, sekä Max että Puppe rakastavat ympäriinsä ajelua ja tekevätkin välillä spontaaneja trippejä ympäri suomea. Takapenkki soveltuu nukkumiseen, hansikaslokero on täynnä klassista rokkia ja takakontissa kulkevat videointikalusteet. Siinä kaikki mitä tyttö tarvitsee ollakseen onnellinen.

Max asustaa tällä hetkellä Pronssijoen keskustassa pienessä kämpässä kolmen miespuolisen kämppäkaverinsa kanssa. Menneisyydestään tyttö ei erityisemmin puhu, eikä kotikaupunkiaan paljasta. Hän pitää itseään ennemminkin maailmankansalaisena ja reppureissaajana, joka ei juurru mihinkään turhan pitkäksi aikaa. Max kuitenkin soittaa vanhemmilleen säännöllisesti ja on näiden kanssa melko hyvissä väleissä.

Ulkonäöltään Max on hyvinkin poikamainen, ainakin mitä nyt pukeutumiseen tulee, mutta tytön suuret silmät ja sirot piirteet antavat hänet kuitenkin ilmi. Max pitää hiuksiaan lyhyinä, yleensä pipon alle piilotettuina. Pituudeltaan tyttö on 162-senttinen ja ruumiinrakenteeltaan melko lihaksikas. Tallilla Max pyörii yleensä paksussa hupparissa, collegehosuissa ja ikivanhoissa skeittikengissä.
avatar
Max.
Aloittelija

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 24.03.2015
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot http://hallava.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelyt

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa