Kesälaidun 2015

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Kesälaidun 2015

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 01.03.15 15:53

Kesä lähenee jo hirmuista vauhtia ja laidunlomat ovat muutaman kuukauden päästä ajankohtaisia. Jos hevosesi haluavat ryhmälaitumelle (tammat ja orit/ruunat erikseen) Funnelin isoille luonnonlaitumille, varaa sille paikka vastaamalla tähän hevosesi nimellä ja ajankohdalla, jonka se viettää laitumella.
Laitumet avataan 1.6 ja ovat avoinna tuttuun tapaan 30.8 saakka. Halukkaat saavat pitää hevosensa koko kesän laitumella, tai sitten yksittäisinä ajanjaksoina. Hevoset laiduntavat Funneliin johtavan ajotien kummallakin puolella, joten niiden haku talliin ei kestä kauaa. Tammat oikella (koska naiset ovat aina oikeassa) ja orit/ruunat vasemmalla puolella tieltä katsottaessa, kasvot tallipihaa kohden.

Tallin kävijät voivat myös tuoda ulkopuolisia hevosiaan laiduntamaan, laitathan näille hevosille myös sivujen osoitteen ilmoittaessasi niitä.
Kaikki hevoset tulevat olla asianmukaisesti rokotettuja ja niille on tehtävä loishäätö vähintään 3 viikkoa ennen laitumelle saapumista.

Lisäksi täysin ulkopuolisille hevosille on varattu 5 paikkaa/laidun, eli yhteensä 10 ulkopuolista hevosta pääsee mukaan. Tammalaitumen paikoista 0/5 on varattu ja orilaitumen paikoista 0/5 on varattu.

Tammalaitumen hevoset
Ceana NU (1.6-30.8)
Crescendo (1.6-30.8)
Ceferina Amaya (1.6-30.8)
Wyvern Draft (1.6-30.8)

Ori- ja ruunalaitumen hevoset
Prometheus (1.6-30.8)

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa