3-vuotissynttärit 28-30.11.2014

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

3-vuotissynttärit 28-30.11.2014

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 21.10.14 15:23

Uskomatonta, että siitä on jo 3 vuotta, kun Funnel avasi ensimmäisen kerran ovensa. Tämän juhlallisuuden kunniaksi päätimme järjestää tallilla marraskuun viimeisenä viikonloppuna toimintaa, jotka ovat avoimet niin tallin asiakkaille, kuin ulkopuolisille ratsukoille.

Perjantai 28.11
VRL:n alaiset kouluratsastuskilpailut. Kisat aloitetaan 9 aamulla ja koko päivän paikalla on kattava buffet tarjoilu, sekä talutusratsastusta tallin hevosilla Oonalla ja Ceanalla.
Tallin rajallisista tiloista johtuen luokkien enimmäiskoko rajoitetaan 30 ratsukkoon, joten ilmottauduthan ajoissa takaaksesi mahtumisesi kilpailuihin.

Lauantai 29.11
Teemme maastoretken Funnelissa, kaikkien osallistujen kesken arvotaan kouluvalmennus, joka suoritetaan viimeistään seuraavan viikon aikana. Maastoilijat saavat myös osallistua illalliselle, jossa tarjoilusta vastaa huippuluokan catering-yhtiö.
Maastoon voit osallistua sähköpostitse virtuaalie@gmail.com otsikolla 3-v maasto. Liitä osallistumiseesi oma nimesi, ratsusi nimi ja osoite. Halutessasi voit liittää osallistumiseesi tarinan maastosta, illallisesta tai jostain muusta päivän tapahtumasta. Varsinaista suoritusta emme vaadi erikseen. Maaston viimeinen ilmottautumispäivä on torstaina 27.11.
Hevosettomille on mahdollisuus liittyä mukaan tallin hevosilla Oonalla (vapaa), Ceanalla (vapaa), tai Ceellä (vapaa).

Osallistujat:
Heidi - Ryövärin Mysteriina
Pierre - Tamarice
Linnea - Hestia Meriphia
Iivari - Wyvern Draft onnekas voittajamme!
Zack - Sharanao Ring x
honeythief - Brynhild Smilla


Iivari ja Daisy

Sunnuntai 30.11
Pidämme pukuratsastuskilpailut. Osallistumiset tulee lähettää torstaihin 27.11 mennessä sähköpostiini virtuaalie@gmail.com otsikolla 3-v puku.
Liitä osallistumiseesi oma nimesi, ratsusi nimi ja osoite, sekä kuva/kuvaus puvustuksestanne. Voit tehdä kuvan leikkaa-liimaa tekniikalla vanhan kuvan päälle, piirtää uuden, tai mitä ikinä mieleesi juolahtaakaan. Vain mielikuvitus on rajana.
Paras puku palkitaan estevalmennuksella, joka suoritetaan viimeistään seuraavan viikon aikana.

Osallistujat:
Heidi - Ceferina Amaya (puku)
Iivari - Tuukkalan Toivo (puku)
taffel - Ørnulf Ørn (pukukuvaus alla) onnekas voittajamme!

Pukukuvaukset:

taffel - Ørnulf Ørn
Ankkalinnan poliiseilta on nyt ruokatauot pannassa ja yöunet vähissä kun kriminaalit ovat jälleen lyöneet viisaat (tai no, riippuu millä asteikolla viisautta mitataan...) päänsä yhteen ja lähteneet rötöstelemään! Ørnulf Ørnin, eli suomalaisittain ihan vain Velmu Viurusilmän, voi tunnistaa korvien ympärillä hapsottavista valkoisista hullun professorin hiustupsuista, oranssista muhkeasta pahvinokasta ja sulkasadosta kärsineestä pyrstöstä. Yllään Velmulla on mitä luultavimmin tuttu valkoinen labratakkinsa.

Viurusilmän kyydissä viilettävän Karhukoplan jäsenen luultavasti kaikki jo tunnistavatkin: punaisesta paidasta, sinisistä housuista ja sinisestä lätsästä ei voi erehtyä. Jos kuitenkin olet epävarma, tarkista vielä rintamuksesta mahdollinen numerolaatta ja se, löytyykö pitkän kuonon päästä silmiä ympäröivä musta maski.

Kehoitamme kansalaisia varovaisuuteen ja tarkkaavaisuuteen kunnes konnat on saatu kiinni!

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa