Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 28.11.12 14:59

ML Shadow "Luto"
Luto on mukava ja kiltti tamma, painotteeltaan kouluratsu.
Mian ja Luton yhteiset seikkailut alkoivat marraskuussa 2012.


Mia "Mikkis"
Mia on energinen, iloinen ja reipas. Hän nauttii ponin
hoitamisesta, mutta inhoaa lannan luontia. Kavereiden
kanssa hän säheltää, ja tietty rakastaa Lutoa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 28.11.12 19:59

Kuka on ML Shadow?
Hän on itse asiassa aika mukava tyyppi. Kaikki alkoi kun...

Kello oli about viisi, kun ajelin tallille upouudella moottoripyörälläni. Ajokorttitesti oli mennyt ihan hyvin, lukuunottamatta taskuparkkeerausta. Herranjestas. Kentällä oli hieno ratsukko. Ruunikko tamma ja vaalea poika. Tamma näytti jotekin tutulta... oliko siitä ollut kuva kirjeessä, jonka sain tallilta? "Kaunis näky. Sinähän aloit hoitaa tuota Lutoa", joku sanoi viereltäni. Heidi se oli, hänet minä kyllä tunnistin. "Ai Lutoko se olikin? Sitten se on ihana!" naurahdin nolona siitä, etten edes tunnistanut uutta hoitsuani. Kieltämättä ratsukko oli kaunis. Mieskin oli komea, mutta sitä en ajatellut sen enempää.

Poika hyppäsi jäntevästi selästä ja heitti ohjat Heidille, joka meni juttelemaan kentälle kiivaasti. Kaksikko sepitteli toisilleen asioita kauan, ja lopulta uskaltauduin heidän luokseen, kun ajattelin Luton parasta. "Voin viedä sen sisään", sanoin reippaasti. "Ota tuosta", Heidi sanoi, tunki ohjat pieniin käsiini ja jatkoi rupattelua. Minä otin kiinni kauniin hoitsuni ohjista ja talutin sen talliin. Luto käyttäytyi kauniisti ja huomaavaisesti, eikä yrittänyt johtaa, vaan kunnioitti ja pysyi takanani. Rapsutin sitä kevyesti, ja se venytti kaulaansa. Nyt tiesin, mistä Luton voisi rauhoittaa. Tallissa aeltalin käytävällä kauan, ennen kuin löysin Luton karsinan. Riisuin tamman ja vein varusteet paikalleen.

"ML Shadow", luin telineestä. Teipistä oli yliviivattu sana Shadow, liittyen Luton nimenvaihdokseen varmaankin. Asetin satulan siihen ja hain suitset. Katsahdin hiestä kiiltävää Lutoa, ja sitten säälin sitä. Mutta jatkoin matkaani ja niputin suitset siististi koukkuun. Toisessa koukussa roikkui kanget. Selvitin huonosti niputetut kanget ja raaputin kuivunutta kuolaa siitä. Marssin tallin läpi ja nappasin Luton harjaboksin sen karsinan edustalta. Otin esiin hikiviilan ja kävin töihin. Hyräilin Lady Gagaa työn touhussa, ja sitten rapsuttelin Lutoa. Otin pakista kaviokoukun, mutta kun aioin nostaa Luton jalan, tamma säikähti jotakin, ja hyppäsi sivuun. Jäin karsinan seinän ja hevosen väliin, ja minusta tuli kirjaimellisesti pannukakku. "LUTOOOO!" pääsi suustani tiukka kommentti, joka kuitenkin oli hiukan itkunsekainen. Kipu lävisti koko vartaloni, mutta sen hälvennyttyä saatoin jatkaa. Nyt kaikki neljä jalkaa puhdistuivat lähinnä ongelmitta. Harjasin Luton kevyesti ja asetin enkkuviltin sen selälle.

Otin pienen, vihreän linimenttipurkin ja levittelin linimenttiä jalkoihin. Annoin pullon laulaa enkä säästellyt mitään. Sitten näin, kuinka Heidi kantoi hirveätä määrää olkia tallikäytävällä, ja sen perässä kulki se hottis, tai, noh, kuitenkin, ja se kantoi heinää. Menin reippaasti auttamaan. "Kuules, apu varmaan kelpaa", sanoin kohteliaasti poj- tarkoitan miehelle. Hän kasasi minulle kaksi erikokoista olkiläjää. "Suurempi on Alexille ja pienempi Lutolle. Olen muuten Kasper", mies sanoi ja jakoi minullekkin työn. Ahh, Kasper. Enpä tiedä. Näytti aika lailla... vakavalta, seurustelee varmaan? No, se siitä. Otin työt vastaan ilman suurempia mutinoita ja annoin suuremman heinäkasan Lutolle. Metsästin Alexia, kunnes näin jonkun lepertelemässä sille karsinalla. Nainen näytti etäisesti tutulta, olinko joskus ollut hänelle hoitajana... nica! Nica se oli, ja tiesin nettisivujen kautta, että hän oli Alexin puoliomistaja. Heitin heinät Alexille ja iskin nicalle, silmää, mutta tämä olikin jo kääntänyt selkänsä ja lähtenyt parkkipaikkaa kohti.

En pettynyt erityisesti, sillä en tuntenutkaan nicaa hirveän hyvin. "Veisitkö Luton pihalle ja sitten hoitelisit siivousjuttuja?" Heidi kysyi, ja oletti kai jo vastaukseni, sillä lähti. Otin Luton riimusta kiinni ja talutin sen varren kanssa tarhoille. Yhden tarhan portissa luki "Luto". Avasin portin ja talutin tamman sisään. Päästin Luton irti, menin portista ulos ja suljin portin perässäni. "Hitsi, työpäivä alkaa", huudahdin ja lähdin juoksemaan kohti mopoani.

Vihdoin valmis, kommenttia olis kiva saada Very Happy


Viimeinen muokkaaja, Mia / (Merri) pvm 29.11.12 16:36, muokattu 2 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 12.12.12 22:51

Hyvä tarina, kiva, että otit tallin muita henkilöitä huomioon tarinassa. Ei mulla sen suurempaa korjauskommenttia tule mieleen, tarina oli ihan hyvän mittainen ja sisältöäkin löytyi jonkinverran. Jatkele vain samaan malliin, niin Luto ja omistaja kiittää (:
Tästä tarinasta 10v€.

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Viesti kirjoittaja Heidi N lähetetty 24.02.13 1:49

Huomaa Funnelin etusivun teksti; sinulla on 24.2-17.3.2013 aikaa ilmottautua, mikäli haluat jatkaa hoitajana!

_________________
Funnel
avatar
Heidi N
Admin

Viestien lukumäärä : 516
Join date : 22.01.2012
Ikä : 24

Näytä käyttäjän tiedot http://virtuaalie.webs.com/funnel/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Luton & Merrin yhteiset seikkailut

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa